II Bgsmath Junior Meeting

II BGSMath Junior Meeting Participants
El dia 13 de maig del 2016 va tenir lloc la segona edició del BGSMath Junior Meeting, a l’Institut d’Estudis Catalans. Durant aquest curs s’han dut a terme dues trobades d’aquest tipus, amb l’objectiu de crear cohesió i sinergia entre els membres que conformen la comunitat matemàtica de Barcelona, i molt especialment, dels joves investigadors.
Aquestes trobades han donat l’oportunitat als més joves, de presentar la seva recerca en un ambient distès i integrador i promoure, d’aquesta manera, la connexió i transferència entre els diferents àmbits de la recerca matemàtica, creant un  lligam de cooperació estratègica entre els membres de la BGSMath.
Els BGSMath Junior Meetings també han resultat molt interessants per estudiants de màster o últims cursos de grau, ja que els han ofert l’oportunitat de descobrir les matemàtiques que es fan a Barcelona i el que es poden trobar si els interessa iniciar-se en el món de la recerca.
En aquesta segona edició, la presència del CRM s’ha fet notar, amb les ponències de quatre joves que ens han endinsat en la matemàtica col·laborativa que ha impulsat el CRM juntament amb el programa de recerca finançat per la Fundació la Caixa.